Tøff oppgave i vente – Larvik

Tøff oppgave i vente

Den offisielle hjemmesiden til Champions League ehfcl.com har intervjuet Anja Edin før kampen på lørdag. Vi gjengir noen deler av intervjuet her.

Når Larvik tar i mot Krim på lørdag til den første semifinalen i Champions League forventer den norske mesteren en tøff fight, det mener i alle fall Anja Edin.

-Jeg kjenner ikke veldig godt til Krim akkurat nå, men jeg har møtt mange av spillerne på laget i andre sammenhenger på banen, det har også de andre spillerne på laget vårt gjort, og de har åpenbart satt sammen et meget sterkt lag denne sesongen. Ser man på det de har prestert så langt er det klart at det blir en skikkelig tøff kamp på lørdag.

Når man åpner med hjemmekamp i en semifinale blir det ofte spekulert i hvor mange mål man bør ha på pluss på kontoen før returoppgjøret, det bruker ikke Edin mye tid på å spekulere i.

-Det har jeg virkelig ikke tenkt mye på. Vi må først og fremst fokusere på å vinne kampen, og gjerne returoppgjøret også!

Hun er ikke i tvil om hva som er nøkkelen til suksess i de to kampene.

-Vi må få stopp på skytterne deres og vi må levere på vårt aller beste i forsvar, men jeg tror uansett at det blir en jevn kamp på lørdag.

Semifinale Champions League

Larvik- Krim Ljubljana, lørdag 6. april kl.1515 i Arena Larvik.