Torunn Dolven ansatt som Controller og administrasjonssjef – Larvik

Torunn Dolven ansatt som Controller og administrasjonssjef

Torunn Dolven er ansatt som Controller administrasjonssjef i Larvik Håndballklubb fra 1. april. Stillingen som administrasjonssjef får nå et ennå tydeligere økonomifokus og med Torunns kompetanse sikrer vi dette. Den nye stillingen erstatter administrasjonssjefsstillingen som Roger Bakke har hatt. Roger starter opp egen virksomhet fra 1. april, og vil på konkrete prosjekter bli leid inn av klubben.

Torunn er 43 år gammel og kommer fra Brunlanes.  Hun kommer til klubben fra stillingen som Controller i Solve Forretningspartner. Som Controller og administrasjonssjef får hun ansvaret for klubbens daglige drift av administrasjonen. Herunder personal og økonomioppfølging ut i alle driftsområdene. Etablering av nye satsingsområder har gjort at klubben har vært nødt til å styrke den totale kompetansen, og ressursene innenfor Controller- og økonomifunksjonene.

Torunn er klar på hvorfor hun sa ja til å jobbe i Larvik Håndballklubb.

-Det svaret er enkelt; jeg vil veldig gjerne være en del av arbeidet med å skape verdens beste håndballklubb.

Torunn har som nevnt allerede startet opp i stillingen og kan treffes på: torunn@larvikhk.no eller via mobil 479 38 814.