Runar spiller i Bergslihallen – Larvik

Runar spiller i Bergslihallen

Larvik er på plass i Slovenia for å forberede seg til returoppgjøret mot Krim lørdag kveld. Dersom du er sugen på litt håndballaction før den tid bør du ta turen til Bergslihallen fredag kveld. Runar inviterer alle under 16 år gratis inn på sluttspillkampen mot ØIF Arendal.

Oppgjørene mellom Runar og ØIF Arendal er alltid tøffe kamper. ØIF er store, sterke og brutale, men alltid fair. Helt likt Runar.

Disse kampene er en fornøyelse for både publikum og spillere. Så her finnes det ingen god grunn til og ikke kjenne sin besøkelsestid FREDAG 12.04 kl 1830.

Gullrekka og fredagstaco’n rocker man etter kampen.

Runar har dessuten en flere gutter med fartstid fra håndballen I Larvik. Både Tobias Glemming og Andre Christensen kommer fra Larvik/ Tjølling. Peder Trevland, Arne Veum og Christian Berge har alle sammenspilt for Fram Larvik da de var I 1. divisjon.

 

Runar- ØIF Arendal, fredag 12. april kl.1830 i Bergslihallen.