Stor kontingent fra Györ til Larvik – Larvik

Stor kontingent fra Györ til Larvik

Vi har ennå ikke fått bekreftet datoer og tidspunkter for de to Champions League- finalene, men det spilt ingen rolle i Györ. Billettene klubben har krav på til sine supportere ble blåst bort.

At det blir en tøff kamp på banen i Arena Larvik den første helgen er vi ikke i tvil om. Nå ser det ut til at det kan bli en tøff fight på tribunene også. Larviks klubbdirektør Bjørn-Gunnar Bruun Hansen og styreleder Thor Edvard Mathisen var tilstede på trekningen i Wien i går , og der møtte de også ledelsen i Györ.

-De la inn en bestilling på 300 billetter til kampen i Larvik med en gang alt var klart, forteller Bjørn-Gunnar. En halv time senere fikk vi vite at samtlige 300 billetter nå var reservert og solgt.

Bortelaget har krav på en viss andel av billettene til finalene og der la Györ inn maksantallet for det de kan få i Larvik. Vi har tidligere sett hva 70-80 Györ-tilhengere kan lage av liv i Arena Larvik- med 300 tilstede kan vi bare tenke oss til hvordan det vil se ut og låte.
Larviks egne tilhengere må jobbe godt for å «eie» sin egen hall når den første finalen drar i gang første helgen i mai.

Larvik har også bestilt 300 billetter til kampen i Veszprem helgen etter. De vil bli solgt via en av klubbens samarbeidspartnere, men det må vi komme tilbake til på et senere tidspunkt.