Finaleinformasjon kommer – Larvik

Finaleinformasjon kommer

Vi i Larvik Håndballklubb er utrolig stolte av å skulle presentere klubben i en ny Champions League-finale. Vi opplever at veldig mange andre også er det. Mandag morgen kom det mange telefonhenvendelser om billetter og opplegget rundt finalekampen i Larvik.

Kampplassering
tirsdag 16. april skal kamprekkefølgen for finalene trekkes. Det skjer i Wien klokken 11.00. Da får vi vite om Larvik skal starte med hjemme- eller bortekamp. Første finale spilles helgen 4./5. mai med returoppgjør helgen etter, den 11./12. mai.

Informasjonssjef i Larvik Håndballklubb Tor Odvar Moen forteller at klubben jobber på spreng for å få ut all relevant informasjon så fort som mulig.

-Vi har relativt fersk erfaring med å arrangere finale i Larvik og vet at det er mye som skal på plass på veldig kort tid. Nå må vi først få vite om vi starter hjemme eller borte, slik at vi kan få satt dato og klokkeslett. Akkurat det skal også TV2 og EHF ha en mening om også.

Billettsalg

-Dette er et arrangement i samarbeid med EHF derfor vil ingen sesongkort, sponsorkort osv. gjelde for denne kampen, fortsetter Tor Odvar. Vi håper at salget via nett vil kunne starte i løpet av førstkommende onsdag. De som har sesongkort med reservert plass kan kontakte klubben via billett@larvikhk.no for å kjøpe sitt faste sete. Det tilbudet står frem til mandag 22. april.
Vi kommer ikke til å legge ut alle billettene for salg fra start av. Vi blir nødt til å holde igjen en del da Györ også har krav på ganske mange billetter i Larvik.
Vi ønske også å legge til rette for en del tilleggsarrangementer. De skal forhåpentligvis også falle på plass innen onsdag, avslutter Tor Odvar.

Bortekampen
Som vi har nevnt i en annen sammenheng jobber klubben med å få satt opp et charterfly til bortekampen. Det er det klubbens samarbeidspartner for reiser Connections som vil ta seg av. Informasjon om dette legges ut fortløpende.
De som har planer om å ta seg til Ungarn på egenhånd kan bestille billetter fra Norge, men vi kommer et all sannsynlighet sette salget dette bort til andre. Vi kommer tilbake med mer informasjon senere.