Billettsalget er i gang – Larvik

Billettsalget er i gang

Nå har endelig finalekampen i Larvik fått en dato og et tidspunkt. Søndag 5. mai kl.1645. Les informasjon om billettsalget og arrangementet her.

Billettinformasjon

Priser:

Sitteplass: kr 300,-. Gjelder i første omgang for feltene: A/ D / E / F / G / H /  J / K/ L/ O/ P. Det kan bli frigitt noen flere langsidebilletter på et senere tidspunkt.

Familiebillett: kr 950,-. Samme felt som nevnt ovenfor. Gjelder kun for bestilling av 2 voksne og 2 barn.  Husk å velge tibudspakker i menyen til venstre på billettsiden. Velg feltet du vil plassere familien. Velg fire seter. Trykk deretter på bestillknappen.

Ståplass: kr 150,-.

Alle priser inkluderer billettgebyr på kr 20,-.

Sesongkortholdere med fast sitteplass i Arena Larvik kan henvende seg til klubben via billett@larvikhk.no. Disse kan kjøpe de faste setene sine for kr 300,-. Dette må skje innen onsdag 24. april. Etter det tidspunktet slippes plassene løs for salg.

Klubbens sponsorer og samarbeidspartnere

Disse har fått tilsendt et eget tilbud til sine ansatte, kunder og leverandører.

Bortekampen
Det jobbes fortsatt med å få satt opp et eget charterfly til bortekampen, men i skrivende stund har den ikke fått fastsatt dato og klokkeslett. Dette vil i så fall bli håndtert av vår utmerkede samarbeidspartner for flyreiser Connections AS. De som har tenkt å reise til Ungarn for egen maskin vil kunne få kjøpt billetter via Norge, men her avventer vi litt med hvordan bestillingene skal foretas.

Champions League Finale:

Larvik-Györ, søndag 5. mai kl.1615 i Arena Larvik.