Vraket ikke Larvik – Larvik

Vraket ikke Larvik

De siste ukene har vi ved flere anledninger lest i media at tvillingsøstrene Silje og Sanna Solberg har vraket Larvik til fordel for Stabæk. Sist lest i gårsdagens VG.

Larvik Håndballklubb føler for å understreke at de to ikke har mottatt noe tilbud fra Larvik før den kommende sesongen, og har da heller ikke noe tilbud å vrake.

Det er to meget gode håndballspillere vi snakker om her, og det som er fakta er at Larvik har sendt en henvendelse, som alle norske klubber er pålagt å gjøre dersom de vil snake med spillere i andre klubber, til Stabæk som klubb for å sjekke kontraktsforholdet til disse spillerne i tilfelle det skulle bli aktuelt med en overgang til Larvik HK. Så langt kom ikke dialogen denne gangen da klubben fant andre løsninger i jakten på nye spillere.