Skagerak viderefører samarbeidet med Larvik – Larvik

Skagerak viderefører samarbeidet med Larvik

Skagerak Energi og Larvik Håndballklubb har nå blitt enige om en ny samarbeidsavtale som viderefører de gode relasjoner selskapet har hatt siden 1993. I ettermiddag ble det feiret med stor kake i Arena Larvik. Kaptein Tonje Larsen, informasjonssjef i Ruhne Nilsen i Skagerak Energi og konserndirektørr Thorleif Leifsen fikk æren av å skjære det første kakestykket.

Avtalen er omfattende og sydd på tilnærmet samme lest som tidligere. Klubben har satt seg klare mål for fremtiden og Skagerak ønsker å bidra slik at disse målene kan realiseres. Vi gleder oss til fortsatt samarbeid med Norges og et av verdens beste håndballag på kvinnesiden.

-En av verdens beste klubber trenger også verdens beste samarbeidspartner, og det er med stolthet vi nå kan fortelle at vi er enige med vår generalsponsor Skagerak Energi om en ny samarbeidsavtale for de neste sesongene. At et selskap som Skagerak velger å videreføre samarbeidet med oss tar vi som en stor tillitserklæring. De har lyttet til våre ambisjoner, sett vårt arbeid for å nå våre mål, og har sagt ja til å være generalsponsor og støttespiller også på veien videre. Det er vi svært takknemlige for og utrolig betydningsfullt for oss, sier klubbdirektør i Larvik Håndballklubb Bjørn-Gunnar B Hansen.

Avtalen har varighet frem til 31. mai 2017.