Sitteplass- nå haster det! – Larvik

Sitteplass- nå haster det!

Dersom du funderer på om du skal på kamp i Arena Larvik søndag 5. mai bør du ikke drøye lenge før du bestemmer deg. Med ni dager igjen til kamp minker det på sitteplasser til kampen.

Få ledige seter
I dag er det ni dager igjen til årets happening i Arena Larvik- finalen i Champions League mellom Larvik og Györ. Det har vært full fart på billettsalget og pr. torsdag ettermiddag er det kun 350 ledige seter igjen til kampen. Det er for øvrig også lagt ut over 1000 ståplasser til arrangementet.

Informasjonssjef i Larvik Tor Odvar Moen melder om stor interesse for kampen.
-Vi opplever faktisk et større trykk på salget til denne finalen enn vi gjorde til finalen mot Itxako for to sesonger siden. Det ble utsolgt den gangen, men det skjedde ikke før på selve kampdagen. Med ni dager igjen har vi altså ikke mer enn ca. 350 ledige seter til kampen.  Begge langsidene er helt utsolgt- der vil det ikke dukke opp flere billetter.

Ståplasser
Selv om det snart er tomt for sitteplasser til kampen vil det være plass til flere på kampen.
-Vi kan ta i mot mange flere tilskuere selv om sitteplassene ser ut til å forsvinne kjapt, forteller Tor Odvar. Vi har lagt ut godt over 1000 ståplasser i tillegg til de 3000 setene vi har i Arena Larvik. Vi håper jo at så mange som mulig av de forsvinner også. Da får vi en fantastisk ramme rundt selve kampen.

Champions League Finale
Larvik- Györi Audi ETO, søndag 5. mai kl.1645 i Arena Larvik.