Tertnes ble semifinalemotstander – Larvik

Tertnes ble semifinalemotstander

Tirsdag kveld gjør Larvik entre i sluttspillet. I ettermiddag ble det klart at Tertnes blir motstander i semifinalen etter at de slo Vipers med de nødvendige målene.

Tertnes var tvunget til å vinne med 3 mål eller mer i den avgjørende kampen mot Vipers, ellers ville Levanger ta førsteplassen i puljen.
Bergenserne gjorde jobben og vant 27-24 i Haukelandshallen i ettermiddag.

Det betyr at Larvik skal møte Tertnes i to semifinalekamper og den første spilles tirsdag 30.april kl.1800 i Haukalendshallen.

Larviks Tor Odvar Moen er fornøyd med utfallet og er glad for å få en kamp mot en god Postenligamotstander før den første finalekampen mot Györ.

-Det her passer oss bra nå. Vi har ikke spilt kamp siden semifinalen i Ljubljana og vi trenger en kamp i beina før vi skal spille den første finalekampen.
Da passer det også bra at det er mot laget som tok bronse i Postenligaen. Tertnes holder et meget godt nivå på sitt beste. Det viste de i blant annet i e-cupkampene mot et av Danmarks beste lag- Tvis Holstebro tidligere i vår. Jeg leste for øvrig i en avis  forrige helg at Tertnes har som mål at de skal bli det neste laget i Norge som slår Larvik, det er bra, for det gir oss litt ekstra tenning før kampen. Det kommer ikke til å skje på tirsdag, avslutter Tor Odvar.

Lagene har støtt på hverandre to ganger tidligere denne sesongen. Larvik har vunnet begge kampene med henholdsvis 29-21 og 35-25.

Returoppgjøret spilles i Arena Larvik onsdag 8. mai kl.1900.

I den andre semifinalen møtes Stabæk og Byåsen. Stabæk vant den avgjørende kampen mot Storhamar 29-28 i dag, hvor seiersmålet kom 4 sekunder før slutt.
Stabæk begynner med hjemmekamp.

HUSK!
Larvik-Györ, søndag 5. mai kl.1645 i Arena Larvik