Video: Nora Mørk tilbake – Larvik

Video: Nora Mørk tilbake

Mandag kveld fikk vi den gledelige beskjeden vi har ventet på en stund; Nora Mørk er tilbake på dommerkortet og blir med Larvik til bortekampen mot Tertnes i kveld. Nora forsvant ut med kneproblemer etter Champions League- finalen i 2011. Det ble et lite come back på vårparten i fjor, men det viste seg fort at alt ikke var helt som det skulle, noe som sendte Nora tilbake på sidelinjen i et helt år til.

Beskjeden som kom i går er et stort steg i riktig retning for Nora. Hun skal selvfølgelig matches forsiktig, men hun er klarert til å spille noen minutter i kampene som kommer. For Nora selv er dette helt strålende nyheter.

-Jeg har allerede lagt frem shortsen og drakta er nystrøket, forteller en smilende Nora Mørk etter tirsdagstreningen, supplert av sin søster Thea. Nå kan jeg være med på tre håndballtreninger i uken, med noen restriksjoner, samt to styrkeøkter på beina pluss litt annen trening. Jeg har vel egentlig følt at jeg har vært klar for litt spill i kamp i halvannen måned nå, ting har fungert bra og jeg føler meg klar til å være med på det som kommer.

Nora Mørk er med blant de 14 spillerne som møter Tertnes i Haukelandshallen i kveld.

Semifinale sluttspillet
Tertnes-Larvik, tirsdag 30 april kl.1800 i Haukelandshallen. TV2 Sumo.

Merk!
Klokkeslettet som kommer frem i slutten av videoen er feil.