Vil gjøre Arena Larvik hvit – Larvik

Vil gjøre Arena Larvik hvit

Hele 3000 hvite T-skjorter blir lagt ut til publikum i Arena Larvik på kampdagen. Nå oppfordrer klubben publikum til å ikle seg klubbens draktfarge under kampen mot Györ søndag.

Informasjonssjef i Larvik HK Tor Odvar Moen har sett hvor virkningsfullt dette kan være på andre arenaer rundt omkring, nå håper han at larvikspublikummet vil følge oppfordringen fra klubben.

– Jeg håper virkelig at alle som har sitteplass på kampen vil ta på seg skjorta, og med den være med på å vise sin støtte til klubben. Vi har en meget positiv generalsponsor i Skagerak Energi som har vært med på å gjøre dette mulig.

-Jeg har sett slikt mange ganger før i andre haller rundt omkring i verden, og det setter en helt spesiell ramme rundt kampene. Det gir en forsterket hjemmebanefølelse når du ser 3-4000 tilskuere i klubbens egne farger. Også tror jeg at det knytter hjemmepublikummet enda tettere til hverandre når alle er like. Dette kan være med på å løfte stemningen i taket på søndag, og den hjelpen trenger vi!

-Oi, dette var tøft, var den unisone tilbakemeldingen fra spillerne da de fikk se en hvit Arena Larvik da de ankom treningen i formiddag. En sv apillerne uttalte at hun faktisk ble litt rørt av synet.

Vi håper at så mange som mulig tar oppfordringen og drar t-skjorten over hodet i morgen.

Champions League Finale
Larvik-Györ, søndag 5. mai kl.1645 i Arena Larvik.