Finalekampene blir noe helt annet! – Larvik

Finalekampene blir noe helt annet!

Anita Görbizc er den ubestridte dronningen i Györ og har vært med på alle klubbens finaler i europeisk sammenheng. Hun mener at Györ må glemme de to kampene mot Larvik i Hovedrunden.

Györ har uten tvil gjennomført en fantastisk Champions League- sesong så langt. Laget tok 13 strake seire, blant annet to mot Larvik, før det ble et knepent tap mot Oltchim Valcea i den 14. kampen.
Györ slo Larvik 24-18 i Arena Larvik og med 30-24 i returoppgjøret i Györ.

-Det var under helt andre forutsetninger. I et gruppespill er det flere kamper og man kan hente seg inn igjen om man skulle tape en kamp. Nå er det finale og da fungerer alt annerledes, det bryter nesten mot all logikk.

-Vi har slått Larvik to ganger tidligere i år og det er bra, vi må analysere de kampene, men vi kan ikke la det bli noen sovepute, da kan det gå galt.

-Larvik er heller ikke det samme laget som de var i Hovedrunden. De har forbedret seg kraftig, og det de viste mot Krim når de gikk videre til finalen slo på varsellysene hos oss.

-Sett fra en annen side, vi trenger ikke være redde for dem. Vi kjenner våre styrker og vi vet hva vi må forbedre. Vi har jobbet knallhardt for å oppleve dette det siste året.

Kilde: kisaföld