Fri entré på Larvik-Tertnes – Larvik

Fri entré på Larvik-Tertnes

Søndag ettermiddag opplevde vi en historisk god stemning i Arena Larvik under finalekampen mot Györ. I samarbeid med Skagerak Energi vil vi gjerne takke for støtten ved å tilby vårt publikum fri entré på Larvik-Tertnes onsdag kveld kl.1900.

Stemningen i Arena Larvik på søndag ga alle involverte en fantastisk følelse av å ha hele hallen i ryggen, med unntak av noen grønne Györ-supportere i det ene hjørnet, noe informasjonssjef Tor Odvar Moen vet at jentene satte pris på.
-Jeg har aldri opplevd maken i Arena Larvik. Det var en helt fantastisk ramme rundt kampen og jeg vet at jentene kunne føle støtten underveis. Denne gangen stod stemningen ikke tilbake for noe av det vi blir møtt med på bortebane i Champions League. Vi skulle selvfølgelig gjerne «betalt tilbake» med en seier, slik ble det dessverre ikke. Vi får heller satse på å skuffe hjemmepublikummet i Veszprem på lørdag!

-Når det er sagt så vil vi gjerne tilby fri entré til vårt trofaste publikum til returoppgjøret mot Tertnes og jeg håper at vi kan samle en solid gjeng til dette oppgjøret, som blir en generalprøve før returoppgjøret i Ungarn på lørdag, avslutter Tor Odvar.

Det vil være fritt frem for å sette seg der man vil når man ankommer Arena Larvik i morgen, med unntak av Felt J og K som er forbeholdt sesong og sponsorkort, men man kan gjerne sette seg der når kampen starter om man ønsker det.

Semifinale sluttspillet- 2. kamp
Larvik-Tertnes, onsdag 8. mai kl.1900 i Arena Larvik.