Streiken skapte trøbbel for Larvik – Larvik

Streiken skapte trøbbel for Larvik

Streiken blant de kabinansatte i Widerøe har gitt Larvik store utfordringer dagen før avreise til Ungarn. Den planlagte reiseruten måtte skrinlegges og ny anskaffes.

Det gikk hektisk for seg i Larviks kontorer onsdag formiddag da det ble klart at hele reiseruten til Ungarn gikk i vasken på grunn av den nevnte streiken. Informasjonssjef i Larvik Tor Odvar Moen kan nå berolige alle med at laget kommer frem til Ungarn i god tid.

-I dag har det gått unna, men nå har vi kontroll. Vi skulle reist til København grytidlig torsdag morgen, for så å dra videre til Budapest derfra. Nå må vi dele opp troppen i to grupper og reise fra Gardermoen. Vi skal ha avgårde 27 personer totalt. Ni stykker reiser torsdag formiddag og resten følger etter torsdag kveld.

-Heldigvis har vi en rutinert tropp som har opplevd mye når det gjelder reising i Europa, så dette stresser oss ikke mye. Vi vil uansett få gjennomført det planlagte programmet på fredag og lørdag.

Etter ankomst Budapest venter en ca. 2 timer lang kjøretur til Veszprem.

-Györ har utvist forståelse for problemet, og har lovet å løse transportbiten i Ungarn og sende busser for  å plukke opp begge gruppene, avslutter Tor Odvar Moen.