-Vi kan kun tape for oss selv! – Larvik

-Vi kan kun tape for oss selv!

Győr høyrekant Jovanka Radičević, som scoret fem mål i den første kampen, snakker med ehfCL.com om finalen og om ønsket om å endelig løfte trofeet. Nå vil hun hjelpe klubben med å bryte finaleforbannelsen som har preget Györ.

Dere slo Larvik to ganger i hovedrunden, forventet dere at dere skulle vinn sesongens tredje kamp lagene i mellom- på bortebane?

-Vi forventet en seier for vi hadde trent bra og var godt forberedt til kampen i Larvik. Det hadde ingenting med de to foregående kampene å gjøre- en finale er noe helt annet.

Dere spilte to ulike omganger i Larvik. Hva har endret seg i spillet på det punktet der dere lå under 17-13?

-Våre hoder og vår tro er viktigst, i alle deler av spillet. Hvis du beholder roen, og hvis du ikke mister hodet, er alt mulig. En feil kan alltid rettes opp.

-Det er viktig å huske på akkurat det. Vi hadde oppturer og nedturer i spillet, men heldigvis har vi mange erfarne spillere i laget. Du må beholde troen til slutten, og det gjorde vi.

Kan Larvik overraske i Veszprém slik som Oltchim Vâlcea gjorde i semifinalen?

-Jeg mener at bare vi kan slå oss selv, ikke Larvik. Vi har lært vår lekse mot Oltchim, og jeg er sikker på at vi kommer til å kjøre på med alt hva vi har på lørdag. Vi skal spille vårt spill, med vårt forsvarsspill tror jeg vi kan slå dem igjen. Men, vi vet vi står overfor en helt ny kamp og vet at vi må sloss i 60 minutter til for å kunne legge hendene på pokalen.

Györ har feilet i 7 europeiske finaler. Din tidligere klubb Buducnost vant finalen i fjor etter å ha tapt 7 semifinaler før det. Kan tallet 8 bli Györs lykketall også?

-Det er på tide å bryte denne forbannelsen. Jeg tror på seier, fordi jeg mener at vi er det eneste laget som kontinuerlig har spilte bra, med unntak av de første 50 minuttene av andre semi-finalen i kampen mot Oltchim Oltchim. Vi fortjener å få løfte trofeet.