Sluttspillfinale og landskamper – Larvik

Sluttspillfinale og landskamper

Vi nærmer oss slutten av en lang og innholdsrik håndballsesong, men det er fortsatt noen godbiter og se frem til. Onsdag 22. mai spiller Larvik den avgjørende sluttspillfinalen i Arena Larvik og fra den 4.-6. juni arrangeres Scandinavian Open for Håndballgutta på samme plass. Billetter til alle kampene finner du via linken nederst i saken.

Sesongens siste kamp
I morgen, onsdag, spiller Larvik den første av to finalekamper mot Byåsen i Trondheim. Returoppgjøret spilles en uke senere, onsdag 22. mai kl.1900 i Arena Larvik. Vi håper at mange av dere vil ta turen til denne kampen og bli med på hedre jentene for sesongens flotte prestasjoner, og kanskje et nytt gull? Dette er sesongens siste kamp- og for noen er det også håndballkarrierens siste kamp.

Larvik-Byåsen, Finale sluttspillet, onsdag 22. mai kl. 1900 i Arena Larvik. 

Scandinavian Open i Larvik
Fra den 4.- til 6. juni skal det norske herrelandslaget, også kjent som Håndballgutta, spille landskamper i Larvik som siste del av oppkjøringen mot de avgjørende EM-kvalik kampene mot Tyrkia og Litauen uken etter. Sverige, Polen og Romania stiller som motstandere noe som gir turneringen et solid kvalitetsstempel.

Kampoppsett:
TIRSDAG 4. JUNI:

Sverige – Polen kl 18.30

NORGE – Romania kl 20.15

ONSDAG 5. JUNI:

Sverige – Romania kl 18.30

NORGE – Polen kl 20.15

TORSDAG 6. JUNI:

Polen – Romania kl 17:00

NORGE – Sverige kl 19:10

Billettpriser Scandinavian Open- på nett:
Voksen: 220,-
Barn: 120,-
Familiebillett: 480,- Gjelder kun for 2 voksne og 2 barn og kan kun bestilles online. Bestilles via menypunktet Tilbudspakker til venstre på forsiden. Klikk på feltet du vil plassere familien. Velg fire seter og trykk på bestillknappen.
Tredagersbillett voksen: 480,-

Lagstilbud til landskampene
NHF har laget et eget lagstilbud til Scandinavian Open. Mer om det finner du via denne linken: Lagstilbud