Jakter sluttspilltittel nummer 12 – Larvik

Jakter sluttspilltittel nummer 12

Larvik-jentene fikk ikke mange dagene på å fordøye nederlaget i Champions Legaue- finalen. I kveld spilles den første av to finalekamper i sluttspillet i Trondheim med Byåsen som motstander. Kampstart kl.1800. Kampen ser du på TV2 Sumo.

Larvik har vunnet de 11 siste sluttspillene som har vært arrangert. Noen vil sikkert rynke på pannen og si at det ikke stemmer. Nordstrand står oppført som sluttspillvinner i 2004, noe som virker litt rart, da serien ble avgjort via sluttspill det året.

Larvik vant sitt første sluttspill i 94/95 og fulgte opp med seier i 95/96 og 96/97. Deretter tok sluttspillet en pause frem til sesongen 04/05. Etter det har Larvik vunnet alle sammen.

Finalemotstander Byåsen står med 4 sluttspillseire hvor den siste kom i 89/90- våren Larvik HK ble stiftet!

Byåsen-Larvik, onsdag 15. mai kl.1800. TV2 Sumo.