Tonje runder 50 – Larvik

Tonje runder 50

Onsdag kveld kan Tonje Larsen nå en milepel som svært få lagidrettsutøvere i verden kan matche, da vil hun innkassere tittel nummer 50 i håndballkarrieren. Med 22 plussmål å gå på fra første finalekamp mot Byåsen skal veldig, veldig mye gå galt dersom ikke det skjer!

Tonje vant sin første tittel med Larvik Håndballklubb våren 1994 da klubben ble seriemester for første gang. Nitten år senere kommer hun til å ta sin 50. tittel i klubb- og landslagssammenheng.

Tonje har vært med på å vinne samtlige 42 titler som Larvik HK har vunnet siden 93/94-sesongen. I 98/99 spilte Tonje for Viborg, den sesongen fikk premieskapet til Larvik stå i fred. Tonje derimot sørget for å øke sin private beholdning med to nye titler, da Viborg ble danske mestere og EHF Cup-vinnere.

I tillegg har hun vunnet 1 OL-gull, 1 VM-gull og 3 EM-gull med det norske landslaget. Hadde det ikke vært for diverse kneproblemer i løpet av karrieren hadde nok den rikholdige beholdningen vært noe større en den er.

Totalt blir dette 49 titler med klubb og landslag, og vi våger å driste oss til å si at Tonjes tittel nummer 50 havner på hylla i kveld!

Finale sluttspillet- 2. kamp
Larvik-Byåsen, onsdag 22. mai kl.1900 i Arena Larvik