Lagstilbud til Scandinavian Open – Larvik

Lagstilbud til Scandinavian Open

Vi har opprettet et lagstilbud for landskapene som spilles i Arena Larvik 4. , 5. og 6. juni! Da møter Håndballgutta tøff motstand i det som er en viktig oppkjøringsturnering til EM kvalik uken etter! Møt opp og hei gutta frem til seier!! Dette er en super mulighet for å lage en sesongavslutning for laget!

Kampoppsett som følger:

TIRSDAG 4. JUNI: Sverige – Polen kl 18.30 NORGE – Romania kl 20.15

ONSDAG 5. JUNI: Sverige – Romania kl 18.30 NORGE – Polen kl 20.15

TORSDAG 6. JUNI: Polen – Romania kl 17.00 NORGE – Sverige kl 19.10

Lagstilbud med buss:

Nettbuss i samarbeid med NHF har opprettet et tilbud for alle som ønsker å reise med buss til Arena Larvik!Bussreise tur/retur + dagsbillett koster kun kr 175,-!! Bestilling gjøres til simen.aaberg@handball.no senest innen 29. mai. Husk å oppgi navn på klubb, antall og kontaktperson. Billettavhenting og betaling informeres om ved bestilling til Simen.

Bussavreise ALLE dager
Drammenshallen: 17:30
Kongsberghallen: 17:00
Nøtterøyhallen: 17:30
Hønefoss – Ringerikshallen: 16:30
Skien Fritidspark: 17:30
Porsgrunnshallen: 17:30
Horten – Holtanhallen: 17:30
Sandefjord – Runarhallen: 17:30
Kragerøhallen: 17:00

Hjemreise umiddelbart etter kampslutt Norges kamp.
(Buss med forbehold om tilstrekkelig påmeldte)

Ønsker dere kun lagsbilletter?

Lagsbilletter koster KUN kr. 75,- pr stk! Ingen antallbegrensning og ingen aldersgrense! Her kan alle i tilknytning til klubben bli med! Ved KUN billetter bestill på nhf.rsn@handball.no så raskt som mulig og senest innen 29. mai. Husk å oppgi antall og navn på klubb/kontaktperson. Billettene hentes i Arena Larvik i ved inngangen (tuben) og betales kontant ved avhenting!