Informasjon sommerhåndballskole 2013 – Larvik

Informasjon sommerhåndballskole 2013

Mandag 24. juni starter et av sommerens høydepunkter opp i Larvik når håndballskolen vår drar i gang. Denne gangen er deltagelsen rekordstor. Hele 360 unge og lovende jenter i alderen 10-16 år er påmeldt til denne utgaven. Vi gleder oss stort til å få besøk!

I dag legger vi ut litt informasjon om timeplan busstider osv. Dere finner alt i linkene nedenfor.

Timeplan 2013

Instruktørliste

Busstider uke 26-13

Egenerklring2013klatreparken – dette må fylles ut og medbringes til innsjekkingen på mandag.

Innhold til Guidebok – her finner du all informasjon du trenger i forbindelse med oppholdet.

 

Det er hele 12 grupper som skal på trening i løpet av en dag på håndballskolen. Inndelingen av gruppene og romfordeling på skolene kommer vi tilbake til når håndballskolen starter. Vi har forsøkt å ta hensyn til alle forespørsler og ønsker i forbindelse med dette.