Avslutter mot Sverige – Larvik

Avslutter mot Sverige

Håndballgutta avslutter Scandinavian Open i Arena Larvik med kamp mot Sverige torsdag ettermiddag. Svenskene har vunnet begge sine kamper før dette oppgjøret.

De norske unggutta reiste seg etter tapet mot Romania og slo Polen 24-23 i gårsdagens kamp. Vi så en klar nivåheving i alle spillets faser, ikke minst i forsvarsspillet som var meget blodfattig mot Romania tirsdag.

I ettermiddag venter ubeseirede Sverige til den avsluttende kampen i turneringen. Til den kampen må nok de norske gutta heve seg enda et hakk, for selv med et meget urutinert lag på papiret har svenskene sett mest solide ut de to første dagene. Det gode forsvarsspillet fra Polen-kampen må videreføres samt at man nok må ta en prat om vurderingene av sjansene i angrepsspillet. Med lite rutine i troppen blir det tatt avslutninger som gir motstanderne litt vel gode kontringsmuligheter.
Det passer dårlig mot løpsvillige Sverige.

Norge mot Sverige betyr alltid litt ekstra. La oss håpe at publikum stiller opp og lar kampen få den rammen den fortjener, og at Norge slår svenskene på deres nasjonaldag Svenska flaggans dag!

Kampene i Arena Larvik torsdag:

17:00 Polen-Romania
19:10 Norge-Sverige

BILLETTER