Sesongoppkjøringsmotstanderne klare – Larvik

Sesongoppkjøringsmotstanderne klare

Mandag 17. juni starter Larvik opp med forberedelsene til ny sesong. Etter en rolig start blir det full fart når august kommer, med turnering i Budapest og fem treningskamper på hjemmebane.

Det siste er en sannhet med modifikasjoner for de kampene har klubben planlagt å gi til klubber i vår region slik at de forhåpentligvis kan skape inntekter ute av et slikt arrangement. Tidligere har klubber som Kvelde, Tjølling (bildet), Stag og Nesjar gjennomført slike arrangementer med bravur. Hvem som får kampene i august jobbes det med i disse dager.

Larvik starter med treningskamp mot tsjekkiske Banik Most som er regjerende mester i hjemlandet og vinner av siste sesongs EHF Challenge Cup. Dato for kampen er 8. august.

Deretter stikker Larvik til Ungarn og turnering i Budapest helgen 16.-18. august. I skrivende stund er ungarske FTC, og Siófok samt rumenske Corona Brasov bekreftet på plass i turneringen.

Uken etter får vi et meget spennende lag på besøk. Da kommer Ida Alstads nye klubb danske Team Tvis Holstebro for å spille to treningskamper mot Larvik. Danskene er regjerende EHF Cup-mestere og ble nummer to i det danske mesterskapet etter å ha tapt mot FC Midtjylland i de avgjørende finalekampene. Kampene spilles 22. og 24. august.

Oppkjøringsperioden avsluttes med kamper mot norsk motstand. Onsdag 28. august kommer Glassverket på besøk og en snau uke etter, den 3. september, tar Stabæk turen til Larvik.

Hvor og når kampene spilles kommer vi tilbake til når alt er klart.

Postenligaen starter opp helgen 7.-8. september og terminlisten finpusses i skrivende stund.