Sesongoppkjøringen i gang – Larvik

Sesongoppkjøringen i gang

Mandag ettermiddag tok Larvik fatt på en ny sesongoppkjøring. Uten landslagsspillerne som er på Island og Gro Hammerseng som har operert hånden, men med alle nykommerne på plass. Se intervju med Gro Hammerseng i videoruten.

Larvik avsluttet den foregående sesongen den 22. mai med sluttspillsseier over Byåsen. I ettermiddag startet laget opp med fellestreninger igjen. I første omgang er det kun denne uken gjengen er samlet før fellesferien i juli. I dag var alle nykommerne på plass, Lise Løke, Alma Hasanic, Jeanett Kristiansen, Vilde Johansen og Sofie Heide Lund. Den første treningsuken er først og fremst viet disse slik at de får satt seg inn i lagets spill og treningsrutiner.

I neste uke vil jentene være i full sving som instruktører under klubbens sommerhåndballskole- etter det er det fellesferie. Gjengen samles igjen mandag 5. august- med alle på plass. Da går det slag i slag med treningskamper og turnering, før Postenligaen drar i gang den 8. september.