Larvik Håndballskole 2013 takker for seg! – Larvik

Larvik Håndballskole 2013 takker for seg!

Vi benytter anledningen til å takke alle involverte, deltagere, frivillige og ansatte for innsatsen som ble lagt ned for å gjøre også denne utgaven til en suksess.

Over 350 jenter i alderen 10-16 år har denne uken campert i Larvik. Der har deltagerne bodd, spist sovet og trent i fem dager. I tillegg har gjengen vært med på mange aktiviteter ved siden av håndballen. Bli kjent kveld, kinokveld, grilling og ikke minst en deltatt på en populær tur til Høyt & Lavt. Der var det full fart fra morgen til kveld torsdag.

En av deltagerne tok en pause i utfordringene der i går og ga oss følgende melding.

-Det her er første gang jeg er på håndballskolen deres og jeg kommer garantert tilbake.
Alt har vært gøy og håndballjentene er veldig hyggelige og flinke til å lære bort.

En fin attest som vi herved bringer videre til de som har lagt ned mange timer denne uken. En spesiell takk retter vi til damegruppa som har stått på til alle døgnets tider og levert en fantastisk service til deltagerne. Takk også til alle som har stilt opp på nattvakter og lignende. Deres bidrag betyr mye for klubben.

Til våre egne spillere sier vi takk for vel utført jobb. Dere har levert varene som instruktører og forbilder.

Vi må gi en stor honnør til alle 350 for dere har vært helt suverene å ha på besøk. Eksemplarisk oppførsel og en herlig iver på treningene har vært med på å løfte stemningen under uken som har gått.

Alle som har deltatt i år og som fortsatt holder alderen til neste år vil få muligheten til forhåndspåmelding til Larvik Håndballskole 2014.

Takk for i år og vel møtt til neste år!