12 raske i ferien! – Larvik

12 raske i ferien!

Vi har stilt spillerne 12 spørsmål om litt av hvert. Først ut i rekken er Gro Hammerseng som blant annet drømmer om å bli PR-sjef for Isabel Blanco etter karrieren på håndballbanen.

1. Hvor tilbringer du sommerferien?
-Sverige, Gjøvik, Larvik/Stavern, hytta til Edins og trolig en langweekend somewhere romantic.

2. Nevn en trener (og hvorfor) som har betydd mye for utviklingen din fra du startet med håndball som liten frem til du havnet på et seniorlag.
-Henri Kaardal. Trente meg i ung alder og bidro sterkt til at jeg fikk med meg mange gode verdier og ikke minst lærte han meg mye. Han brukte mye tid på kontra og fartsfylt håndball, noe jeg har hatt utbytte av senere i karrieren. Sist men ikke minst hadde vi det moro, samtidig som vi var seriøse med treningen. Det verdsetter jeg høyt.

3. Hva driver du med om 10 år?
-Er lykkelig gift med minst to barn, skriver & har startet opp som selvstendig næringsdrivende. Mine tjenester kan kjøpes. Ha ha.

4. Drømmejobben etter håndballkarrieren?
-Foreløpig ser jeg den ikke krystallklart for meg, men jeg tenker at det kan være forfatter eller feature journalist. Programleder for et nytt og kult program eller rett og slett å være PR-sjef for et lite knippe med folk som kommer til å gjøre det stort. Da tenker jeg kunstneren Isabel Blanco. Foredragsholder/forfatter/designer Anja Edin. Tekstforfatter Kari-Anne Henriksen. Rocke stjerne Morten Hammerseng og interiørstylist Hanne Halen 🙂 .

5. Yndlingsmat? Sett opp en treretters middag.
-Bruschetta. Italiensk pizza Parma med tynn bunn bakt i steinovn. Something with MØRK SJOKOLADE i.

6. Nevn en spesiell ting du ønsker å forbedre deg på som håndballspiller.
-Innspillsteknikk.

7. Har du (for de fleste) en ukjent hobby/ lidenskap/ interesse?
-Jeg elsker «kamel-spillet» som blant annet finnes i Dyreparken i Kristiansand. Det hvor det er om å gjøre å få din kamel først i mål. Spilles aller helst mot brødrene mine 🙂 .

8. Hva var din første sommerjobb?
-Ekstrahjelp på Sporten i Oppland Arbeiderblad.

9. Hva leser, ser og hører du på for tiden?
-Leser bryllupsmagasiner og mine favoritt magasiner. Ser på Dicte, Rita og andre svenske eller danske serier som fenger meg. Ser lite på tv om sommeren. Har veldig varierte spillelister. Forskjell på trening og kos, men jeg hører for eksempel på Emeli Sandé, Miguel, Pink, macklemore & Ryan Lewis & James Morrison.

10. Når var du sist flau og hva skjedde?
-Var veldig flau på en aktivitet på et program som jeg har vært med på å spille inn nylig. Kan ikke fortelle mere. Det var FLAUT med stor F. Verste var at det var «selvvalgt».

11. Har du noen ritualer du må gjøre før kamp?
-Høre på høy musikk.

12. Ditt tips til unge håndballspillere:
-Ha det moro. Vit at ingen er feilfrie. Jobber du hardt og har rett innstilling kan du komme langt uten å være «den beste i flokken».