12 raske i ferien! – Larvik

12 raske i ferien!

Linjespiller og nykommer Lise Løke tar seg av dagens 12 raske i ferien og hun hadde nok en god grunn til å bli flau etter å ha tapt et veddemål med søster Heidi og Anja!

1. Hvor tilbringer du sommerferien?
-I sommer tilbringer jeg to uker i Spania, hvor jeg blant annet skal være instruktør på håndballskole. Ellers så skal jeg være på Kapp og i Sandefjord.

2. Nevn en trener (og hvorfor) som har betydd mye for utviklingen din fra du startet med håndball som liten frem til du havnet på et seniorlag.
: Her må jeg nevne to. Både Arne Senstad og Leif Gautestad har vært veldig viktig for min utvikling. Ved gode treninger og dyktige treningstips har de motivert meg på veien til der jeg er i dag. I tillegg har de hatt en spillfilosofi som har passet meg og min spillestil.

3. Hva driver du med om 10 år?
-Håper jeg har drømmejobben og nyter livet 🙂

4. Drømmejobben etter håndballkarrieren?
-For meg er det en drøm å få jobbe med mennesker. Har jobbet i Kriminalomsorgens friomsorgskontor i flere år nå, og stortrives med dette.

5. Yndlingsmat? Sett opp en treretters middag.
-Forrett: Sweet and sour marinerte scampi på ristet brød.
Hovedrett: Biff, fløtegratinerte poteter og salat.
Dessert: Mors sjokoladepudding med vaniljesaus.

6. Nevn en spesiell ting du ønsker å forbedre deg på som håndballspiller.
-Jeg ønsker å forbedre mye, men vil jobbe ekstra med taklinger i forsvar.

7. Har du (for de fleste) en ukjent hobby/ lidenskap/ interesse?
– Ekstremsport. Elsker aktiviteter med høy spenning:) 

8. Hva var din første sommerjobb?
-Min første sommerjobb var hos faren min på Guard Systems i Sandefjord/Larvik. Han ordnet sommerjobb til hele søskenflokken. Der klippet og loddet vi ledninger, samt sorterte og pakket ulike produkter.

9. Hva leser, ser og hører du på for tiden?
-Jeg er veldig glad i å lese sanne historier, i tillegg liker jeg film som er basert på en sann historie. For tiden leser jeg en bok som heter «flukten fra dypet». Ellers så ser jeg på mye forskjellig på tv, fra tv-serier til nyheter og sport. Tv-serier som Friends, sex og singelliv og Criminal Minds har alltid vært store favoritter. Jeg liker veldig mye forskjellig musikk.

10. Når var du sist flau og hva skjedde?
-Sist gang jeg ble skikkelig flau var når jeg tapte et veddemål mot Heidi og Anja. Det var på håndballturnering og det endte med at jeg måtte vise rompa fra et bussvindu….foran mange tilskuere 😳

11. Har du noen ritualer du må gjøre før kamp?
-Jeg har ingen spesielle ritualer. For meg er det viktig å spise en god middag cirka tre timer før kamp, og det har alltid vært veldig viktig å spise MYE dagen før kamp.

12. Ditt tips til unge håndballspillere:
-For de som ønsker å bli virkelig gode håndballspillere så ville jeg forhørt meg med gode utøvere om hvordan de trener. Tren mye, men viktig å trene riktig. Se mye håndball på tv, både herre- og damehåndball, og kom gjerne i hallen for å se på de beste trene. Studer bevegelser og skudd. Det er viktig å spise sunt og godt, og selvfølgelig få nok søvn.

Og ikke minst….HA DET GØY 🙂