12 raske i ferien! – Larvik

12 raske i ferien!

Alma Hasanic vil ikke fortelle hva som skjedde sist hun ble flau, men du kan spørre henne om du treffer henne på din vei! Her er Almas 12 raske i ferien.

1. Hvor tilbringer du sommerferien?
– I Kroatia og Bosnia. I Bosnia besøker jeg familie, mens i Kroatia ferierer vi 🙂

2. Nevn en trener (og hvorfor) som har betydd mye for utviklingen din fra du startet med håndball som liten frem til du havnet på et seniorlag.
-Da jeg startet med håndball spilte jeg i glassverket og hadde to flinke trenere Nina og Lisbeth, jeg fikk masse tillit og de jobbet med å utvikle meg slik at jeg kunne bli best mulig. Jeg fikk også trene med jentene som var 2 år eldre og senere rekrutt, her hadde jeg Lajla som trener. For meg var dette viktige år for videre utvikling. Disse trenerne var flinke til å gi meg god selvtillit og jobbe med å pushe meg, og utfordret meg så mye som mulig. Takket være dem har jeg hatt et godt fundament å bygge på videre 🙂

3. Hva driver du med om 10 år?
– Om ti år spiller jeg fortsatt håndball på høyt nivå, er ferdig med utdannelsen min og har funnet den rette jobben. Har 2 barn, og er gift. Bor i ett flott, stort og hvitt hus, og har skaffet meg hund 🙂

4. Drømmejobben etter håndballkarrieren?
– Jobbe som Advokat, og drive et eget advokat firma.

5. Yndlingsmat? Sett opp en treretters middag.
Forrett: grønnsakssuppe eller scampi marinert i hvitløk.
Hovedrett: laks med poteter og grønnsaker.
Dessert: ben & jerry is 🙂

6. Nevn en spesiell ting du ønsker å forbedre deg på som håndballspiller.
-Å bli god nok for å kunne spille på nasjonalt nivå, spille stabilt og være god hver eneste kamp!

7. Har du (for de fleste) en ukjent hobby/ lidenskap/ interesse?
– Jeg elsker å danse! Gikk på dans da jeg var yngre men valgte håndballen når det ble for mye av begge deler. Musikk og dans, da er jeg i kjempe godt humør.

8. Hva var din første sommerjobb?
– Min første sommerjobb var å selge sminke, parfyme og kremer i et parfymeri 🙂  der har jeg jobbet ved siden av håndballen og skolen i 8 år.

9. Hva leser, ser og hører du på for tiden?
-Nå leser jeg litt pensum bøker for neste semester så jeg er litt forberedt. Hører veldig mye på nrj´s sommer hiter;)

10. Når var du sist flau og hva skjedde?
– Det er alt for flaut til å fortelle om her, du får spørre om du virkelig vil vite det  😛

11. Har du noen ritualer du må gjøre før kamp?
– Se video og sette opp en liten strategi for kampen.

12. Ditt tips til unge håndballspillere:
– Stå på, aldri gi dere, selv når noe er tungt, de beste overvinner ALT. Alltid si til deg selv JEG KAN!!!!! Vær målbevisst og vit hva du vil (lag små oppgaver for deg selv som gjør det lettere for deg å nå dine mål), og ikke glem håndball skal være GØY 🙂