12 raske i ferien! – Larvik

12 raske i ferien!

Karo har ingen spesiell hobby utenfor håndballen om dagen, men røper i dagens 12 raske i ferien at hun har tenkt å lære seg noe nytt etter karrieren.

1. Hvor tilbringer du sommerferien?
– Den skal jeg tilbringe litt forskjellige steder.  Skal i bryllup til Camilla Herrem og Gro og Anja.  Ellers skal jeg til litt sørligere breddegrader med kjæresten min.  Hvor er jeg litt usikker på enda, men sol og varme vil jeg ha 🙂 Har feriehus i Kragerø som jeg også vil besøk og kanskje en tur til Gøteborg og Liseberg. Synes også det kan være litt godt å være litt hjemme ettersom vi reiser så mye ellers i året med klubb og landslag. Blir uansett deilig med sommerferie i år siden det ikke ble noe ferie ifjor pga OL.

2. Nevn en trener (og hvorfor) som har betydd mye for utviklingen din fra du startet med håndball som liten frem til du havnet på et seniorlag.
-Jeg synes alltid dette er vanskelig å svare på for det er så mange som har trent meg oppgjennom og jeg er redd for å glemme noen.

3. Hva driver du med om 10 år?
– Det får tiden vise.  Da er jeg 43 år og det høres veldig gammelt ut. He he:) Men ikke utenkelig med barn innen den tid hvert fall  🙂

4. Drømmejobben etter håndballkarrieren?
– Jeg er usikker på hva jeg skal bli når jeg er ferdig med å være håndballspiller. I min verden har jeg verdens beste jobb, så jeg  tror ikke jeg får det så bra som jeg har det nå igjen.  Men håper på en jobb som er inspirerende og utviklende for meg.

5. Yndlingsmat? Sett opp en treretters middag.
Sushi til forrett, en god biff til hovedrett og sjokoladefondant med is til dessert  🙂

6. Nevn en spesiell ting du ønsker å forbedre deg på som håndballspiller.
-Jeg ønsker å forbedre overslagsfinten min.

7. Har du (for de fleste) en ukjent hobby/ lidenskap/ interesse?
– Jeg har som mål å lære meg å spille piano når jeg er ferdig med å spille håndball 🙂 Men akkurat nå har jeg ingen hobbyer som jeg har tid til utenom håndballen.

8. Hva var din første sommerjobb?
– Jeg har aldri hatt noen sommerjobb 😛

9. Hva leser, ser og hører du på for tiden?
-Nå holder jeg på å lese Sandmannen av Lars Kepler og Politi av Jo Nesbø. Ellers hører jeg på litt diverse listepop og hva som er populært på Spotify og Itunes 🙂

10. Når var du sist flau og hva skjedde?
-Jeg blir sjeldent flau jeg, så det husker jeg ikke  😳

11. Har du noen ritualer du må gjøre før kamp?
– Jeg må pusse tenner.
12. Ditt tips til unge håndballspillere:
– Tren masse, ha det gøy og finn din stil/teknikk.