RIMI ROADSHOW RULLER GJENNOM NORGE – Larvik

RIMI ROADSHOW RULLER GJENNOM NORGE

I skrivende stund befinner Roadshowet seg på Østlandet, etter å ha besøkt flere Rimi butikker på Sør- og Vestlandet. Det har vært blide kjøpmenn og glade barn - MANGE glade barn. Flere hundre nysgjerrige og lekelystne har besøkt oss på samtlige stopp, og de har kost seg med hoppeslott, grillmat, konkurranser og annen moro.

Flere idrettslag har også mobilisert, og det er ikke det spor rart. Den klubben som stiller med flest medlemmer på et Roadshow, vinner en kamp med Larvik Håndballklubb. Klubbene må avtale et bestemt møtetidspunkt, ta kontakt med oss som organiserer Roadshowet, og så avtaler vi tidspunkt for en offisiell telling. Så langt er det Mathopen IL og Staal Jørpeland som har mobilisert best.

Etter halvgått første del av Roadshowet, er eventsjef Frode Eie Larsen godt fornøyd.

– Butikkene har vært flinke i forberedelsene, og oppslutningen har rett og slett vært formidabel. Vi gleder oss stort til fortsettelsen, avslutter han, før Roadshow bilen ruller videre mot neste Rimi butikk.