Slik spilles oppkjøringskampene – Larvik

Slik spilles oppkjøringskampene

Mandag 5. august starter Larvik oppkjøringen til den kommende sesongen for alvor. Før sesongstart onsdag 4. september skal klubben spille fire treningskamper hjemme- dvs. i vår region, samt en turnering i Budapest.

Klubben har som vanlig valgt å la klubbene i nærmiljøet/regionen få muligheten til å arrangere disse kampene. Noe som forhåpentligvis kan gi et kjærkomment tilskudd til klubbkassen.

Torsdag 8. august kommer Banik Most fra Tsjekkia på besøk og det er Nesjar som står som arrangør for den kampen. Banik Most vant EHFs Challenge Cup i våres. Denne sesongen deltar laget i EHF Cup og der støter de på Levanger i 2. runde. Laget trenes av Dusan Polozov som har god fartstid som trener i norsk håndball.

Larvik spiller turnering i Budapest 17.-18. august. Der er ikke kampprogrammet fastsatt men motstanderne heter FTC Budapest, Rostov-Don og Siofok.

Torsdag 22. august tar vi i mot den danske visemestern og regjerende EHF Cup-mester Team Tvis Holstebro, med blant annet Ida Alstad på laget, til den første av to kamper under deres besøk i Larvik. Kampen spilles i Rønholthallen i Bamble. Kamp nummer to spilles lørdag 24. august i Helgerødhallen.

Siste oppkjøringskamp spilles i Tjøllinghallen onsdag 28. august med Glassverket som motstander.

Kampene:

Larvik- Banik Most, torsdag 8. august kl.17:00 i Nesjarhallen.

Larvik- Team Tvis Holstebro, torsdag 22. august kl.17:15 i Rønholthallen.

Larvik- Team Tvis Holstebro, lørdag 24. august kl.13:00 i Helgerødhallen.

Larvik-Glassverket, onsdag 28. august kl.17:00 i Tjøllinghallen.