På med drakta! – Larvik

På med drakta!

En lang sommer uten fellestreninger er over. Sist mandag var gjengen tilbake på trening i Framhallen og allerede torsdag er det klart for første treningskamp mot tsjekkiske Banik Most i Nesjarhallen. Kampstart kl.17:00.

Larvik avsluttet den foregående sesongen den 22. mai med sluttspillfinale mot Byåsen. Etter det har troppen kun vært samlet til trening noen dager i midten av juni for å gi de nye spillerne en innføring i klubbens sportslige opplegg. Da uten landslagsspillerne som var på samling på Island.

Ole Gustav Gjekstad var positiv ti det han så på første trening etter ferien.
-Det var overraskende lite sololje på hendene til jentene, for ballbehandlingen var veldig god etter et så langt opphold. Det lover godt nå som treningskampene starter opp. Vi har et variert og bra kampprogram i august og det blir artig å se de nye spillerne med drakta på i kamp. Jeg anbefaler de med «håndballabstinens» å ta turen til Nesjarhallen torsdag, avslutter Ole Gustav.

Larvik Håndballklubb har fordelt alle treningskampene til andre lokale og regionale klubber og alle inntektene som skapes fra arrangementene tilfaller klubbene i sin helhet.

-Det er vel fjerde året vi gjør det slik med våre oppkjøringskamper, forteller Tor Odvar Moen. Det har så langt fungert veldig bra og flere av klubbene har skapt noen kjærkomne ekstrainntekter til driften. Derfor håper vi at så mange som mulig tar turen til Nesjarhallen i morgen. Kampen går litt tidlig, men Nesjar har fyr på grillene fra klokken 16:00, så man kan bare ta middagen der.

Larvik-Banik Most, torsdag 8. august i Nesjarhallen kl.17:00.

Billettpriser:
Voksne kr 60,-
Barn og ungdom 12-16 år kr 20,-
Barn under 12 år- gratis.