Kampprogrammet i Budapest – Larvik

Kampprogrammet i Budapest

Kommende helg deltar Larvik i Elek Gyula International Cup 2013 i Budapest og styrken på motstanden går drastisk opp i forhold til sesongens første oppkjøringsmotstander Banik Most. I denne turneringen møter man motstandere på høyt internasjonalt nivå. Kampprogrammet finner du inne på saken.

FTC Budapest som Larvik møtte i gruppespillet i Champions League (CL) i fjor høst står som arrangør. I tillegg kommer russiske Rostov-Don til Budapest. Russerne kan bli Larviks fjerde motstander i det kommende gruppespillet i CL. For at det skal bli en realitet må Rostov vinne sin kvalikgruppe i september, og der venter streke Vardar fra Skopje i Makedonia. Siste lag er Siófok -Galerius Fürdö fra Ungarn. Laget tilhører gruppen som kjemper om plassen rett bak Györ og FTC i hjemlandet.

Kampprogrammet
Lørdag 17. august
10:00 Larvik Rostov-Don
12:00 FTC- Rail Cargo Hungaria Siofók- Galerius Fürdö
16:00 Siofók- Galerius Fürdö Larvik
18:20 FTC- Rail Cargo Hungaria Rostov-Don
Søndag 18. august
09:30 Siofók- Galerius Fürdö Rostov-Don
12:00 FTC- Rail Cargo Hungaria Larvik
Arena:
Elek Gyula Aréna, Köbányai út 47/a, 1101 Budapest