Lykkelig Instagramvinner – Larvik

Lykkelig Instagramvinner

Gro og Anja opprettet nylig Instagramkontoen hammersengedin, og det første de gjorde var å invitere til en liten konkurranse. Den ble utrolig populær og det var mange som 1000 personer som hadde lyst på kampdressen og en del annet treningsutstyr fra de populære jentene. Oda Pettersen fra Mysen stakk av med hele pakka.

Larvik Håndballklubb har byttet til Adidas som sportsutstyrsleverandør og i den anledning satt Gro og Anja på et lite overskuddslager med tøy fra sesongen som gikk, og med det dukket ideen opp om en liten konkurranse på Instagram. Oppslutningen ble formidabel, noe som overrasket en av  jentene noe.

-Anja var redd for at ingen ville ha tøyet, flirer Gro. Så feil kan man ta. Med den oppslutningen vi fikk kan det hende vi gjør det igjen. Det er gøy å glede andre.

Oda Pettersen fra Mysen ble trukket ut som vinner og onsdag ettermiddag tok hun turen til Larvik for å hente klærne. I tillegg fikk hun overvære treningen til Larvik samme ettermiddag. Der ble hun observert som ivrig fotograf. På spørsmål om hvordan hun reagerte da hun fikk beskjed om at hun vant kom svaret raskt.

-Jeg begynte å gråte. Jeg ble så utrolig glad da jeg fikk vite at jeg var den av de 1000 som la igjen kommentar på bildet som vant dette.

Hvem vet- det kan dukke opp flere konkurranser etter hvert!

Her er noen andre larviksinnslag du kan følge på Instagram:

karolinedyhrebreivang8

sulland15

larvik_hk