Startet med seier – Larvik

Startet med seier

Larvik startet turneringen i Budapest på aller beste måte og vant 31-26 mot russiske Rostov-Don. Russerne kan bli Larviks fjerde motstander i gruppespillet i Champions League.

Larvik var i føringen i stort sett samtlige 60 minutter og det var tydelig å se at Rostov-Don ikke var helt vant til tempoet i Larviks spill.
I løpet av de første 30 minuttene løp Larvik inn rundt 10 kontringsmål, noe som helt klart slet på Rostov-Don må nok opp en del hakk dersom de skal ta seg forbi Vardar og Fleury Loiret i kvaliken til Champions League.

Larvik benyttet 13 av 16 spillere i kampen og samtlige bidro godt til seieren.
Ekstra artig var det å se nyankomne Frida Bjaaland komme innpå. 18-åringen banke ballen i krysset på første ballberøring. Grei debut!
Linn-Kristin Riegelhuth Koren spilte en god kamp og knallet inn 8 mål. Anja Edin var meget rapp i beina og skapte mye hodebry i det russiske forsvaret.

Gro Hammerseng spilte som vanlig mye og var god  og scoret 3 mål. Alma Hasanic er eneste målvakt med på turen til Budapest og hun kom opp med mange flotte redninger.
Lise Løke og Jeanett Kristiansen ser også ut til å gli godt inn i laget.