Jeanett med egen blogg – Larvik

Jeanett med egen blogg

Vi har sett at Jeanett Egebakken Kristiansen er en allsidig jente på håndballbanen. Ei som takler de rollene hun blir tildelt på strak arm. Nå viser hun seg frem en annen side, nemlig som aktiv blogger på blogg.no. Du kan bli bedre kjent med henne på www.mittlivgjennomord.blogg.no.

Jeanett er aktiv på bloggen og på spørsmål om hvor hun fikk den ideen fra svarer hun følgende.

-Jeg hadde lyst til å gjøre dette nå fordi det har skjedd så mye nytt i livet mitt. Da tenker jeg spesielt på det at jeg har byttet klubb, og flyttet for meg selv for første gang. I tillegg har jeg familie på Vestlandet som liker å følge med på hva jeg driver med, da var dette en fin måte og dele litt av dette med dem også, forteller Jeanett.

Bloggen finner du her: www.mittlivgjennomord.blogg.no

HUSK!
Larvik- Team Tvis Holstebro, torsdag 22. august kl.17:15 i Rønholthallen.

Larvik-Team Tvis Holstebro, lørdag 24. august kl.13:00 i Helgerødhallen.

Billettene kjøpes i døra.