Norge på kryss og tvers – Larvik

Norge på kryss og tvers

I sommer har Larvik Håndballklubb vært Norge på kryss og tvers, med Rimi Roadshow. I perioden fra 14. juni til 17. august har 32 butikker blitt besøkt, fra Kristiansand i sør til Mo i Rana i nord. Vi har fått to minutter med eventsjef, Frode Eie Larsen, for å høre hans tanker etter sommerens bravader.

Dere har akkurat avsluttet siste stopp på roadshow-runden, hvordan føles det?

-Vemodig! Det har vært en fantastisk sommer, med glade kjøpmenn, lykkelige barn og blide foreldre. Solen har vært med oss så godt som hele veien, så da kan man knapt ønske seg mer.

Kan du ikke fortelle litt mer om roadshowet, hva skjer når dere ruller inn foran en Rimi butikk?

-Jeg pleier å innlede med å si, at den eneste reglen vi har for dagen, er at alle skal kose seg og ha det gøy. Vi har operert med litt ulike størrelser på roadshow-pakkene, avhengig av ønske og plass hos den enkelte butikk. Vi setter opp flere hoppeslott som barna kan leke i, arrangerer quiz for voksne og barn, presisjonsskytingskonkurranse og hinderløype-stafett. I tillegg grilles det, deles ut gratis smaksprøver og selvsagt flotte giveaways og premier til store og små.

Det har også vært en spennende konkurranse mot idrettslag?

-Det stemmer. Vi har hatt en konkurranse gående, hvor det idrettslaget som har stilt flest medlemmer på et show, vinner en hjemmekamp med stjernegalleriet til Larvik Håndballklubb. Oppmøte har flere steder vært formidabelt, og jeg er imponert over både engasjement og hvordan klubbene har klart å mobilisere – selv nå på sommeren.

…og vinneren?

Den har jeg ikke lyst til å røpe riktig ennå. Vi kommer tilbake til det om ikke lenge.

Med det takker vi Larvik Håndballklubbs eventsjef for den korte praten, og ønsker lykke til frem mot neste års show – for det blir vel roadshow til neste år også?

-Definitivt! Dette har absolutt gitt mersmak, og jeg tror samtlige butikker føler det samme. Man kan alltid strekke seg og bli bedre, og vi jobber allerede med et spennende opplegg for neste år. Her er det bare å glede seg!