Eventsjef med mørke, skumle hemmeligheter – Larvik

Eventsjef med mørke, skumle hemmeligheter

Larvik Håndballklubbs eventsjef har en dyster skyggeside, på fritiden tar han nemlig livet av folk. Torsdag 29. august lanseres Frode Eie Larsens tredje krimroman, «Jordtårer», på Pakkhuset i Larvik.

Med sin første bok, «Hemmeligheten», valgte Frode å gå utradisjonelle veier. Han finansierte selv opptrykk av 1000 bøker, som ble revet bort i løpet av 5 uker. Dette vekket interessen hos det lokale, LIV Forlag, og de sto bak utgivelsen av en oppdatert versjon på debutboken, samt «Frostrøyk» som kom i fjor. Nå ligger altså rykende ferske «Jordtårer» klar, og Frode har også signert opsjonsavtale med forlaget om ytterligere fire bøker.

«Jordtårer» begynner med at en ung gutt graver opp noen beinrester i et skogholt ved Hedrum Kirke. Snart rystes lokalsamfunnet av et drap, som virker opplagt når gjerningsmannen melder seg, men så enkelt kan det vel ikke være? Få dager senere skjer en ny tragedie i den lille bygda, når et barn blir kidnappet. Politimannen, Eddi Stubb, vikles inn i en etterforskning hvor løgner, sjalusi, skjulte grusomheter og gammelt hat lokkes frem i dagen.

Torsdag 29. august kl. 19 er det altså offisiell lansering på Pakkhuset i Larvik, men boken er allerede tilgjengelig for salg i alle landets bokhandlere og selvsagt hos alle nettbokhandlere.