Siste treningskamp før sesongstart – Larvik

Siste treningskamp før sesongstart

Onsdag ettermiddag spilles den siste av i alt 7 treningskamper i august måned. Friske Glassverket er motstander og kampen starter kl.17:00.

Glassverket har vist fine tendenser i måneden før seriestart og har blant annet gått til topps i Skjærgårdslekene i Tønsberg. I helgen som gikk endte laget på 4. plass i Vestfjorden Cup etter å ha tapt bronsefinalen mot Tertnes med 21-18.

Ekstra spennende blir det nok også for et par av Larviks-jentene, både Alma Hasanic og Jeanett Kristiansen var sentrale brikker hos Glassverket forrige sesong. Jeanett oppsummerer det enkelt; –Jeg grugleder meg!

Dersom alt går etter planen vil Tonje Larsen sesongdebutere i Tjøllinghallen. Tonje har pleiet knærne de første ukene av august, men sa selv sist lørdag, at hun trodde hun skulle dra på seg drakta til denne kampen.

Onsdag 4. september starter Postenligaen og Larvik begynner med bortekamp mot Levanger. Uken etter er det premiere i Arena Larvik når Fredrikstad kommer på besøk den 11. september.

 

Larvik-Glassverket, onsdag 28. august kl.17:00 i Tjøllinghallen