Serieåpning til 20 i stil! – Larvik

Serieåpning til 20 i stil!

Det tok nærmere to minutter før Larvik scoret mål i Trønderhallen, men da det først løsnet kom det mye og bakover var det potte tett. Larvik ledet 14-0 når Levanger scoret sitt første mål – etter drøye 17 minutter.

Det var en heltent gjeng fra Larvik som virkelig gledet seg til å komme i gang med Postenligaen 13/14. Det gikk utover hjemmelaget Levanger, for det er sjelden vi har opplevd at hjemmelaget har brukt så lang tid på å komme på tavlen i en kamp i Postenligaen. Alma Hasanic stengte målet bak en gjeng som jobbet frenetisk i forsvar. Det ga mange gode kontringsmuligheter og det ble utnyttet nådeløst det første kvarteret.

Hovedtrener Ole Gustav Gjekstad var relativt blid etter kampen etter å ha vært vitne til at jentene la ned en strålende arbeidsinnsats kampen igjennom.

– Veldig godt fornøyd med innsasts og innstilling til seriestarten. 14-0 er kanon. Veldig deilig å se at vi kan benytte alle spillerne og fortsatt holde et høyt nivå. Det siste kvarteret står vi med to debutanter i midtforsvaret, Vilde Johansen og Frida Bjaaland og de taklet og holdt unna Levanger på samme gode måte som de litt mer rutinerte. Alt i alt en meget god premiere og jeg er veldig fornøyd med hele gjengen, avslutter Ole Gustav.

Se spillernes reaksjoner etter kampen i videovinduet.