Informasjon om billettsalg – Larvik

Informasjon om billettsalg

Det er under en uke til at Larvik seriedebuterer på hjemmebane, og da kommer heldigvis henvendelser om billetter til kampen til vårt kontor. Normalt ville salget ha startet midt i august, men foran denne sesongen skifter klubben ut sitt gamle billettsystem med et nytt.

Siden Arena Larvik åpnet i 2009 har man kunne kjøpe billetter til Larviks kamper online- det vil man fortsatt kunne gjøre, men denne sesongen via en ny løsning.

-Vi har valgt en norsk leverandør, Novare AS, til vårt nye system, forteller informasjonssjef i klubben Tor Odvar Moen. Avtalen ble inngått i sommer og siden den gang har det blitt jobbet på spreng for å få dette klart til seriepremieren hjemme i Arena Larvik. Vi er veldig nærme det ferdige produktet nå, men vi trenger litt ekstra tid på å bli sikre på at alt fungerer som det skal. Vi er helt sikre på at dette vil bli en veldig god løsning for våre kunder. Til dette systemet benyttes betalingsløsningen PayPal. Den løsningen bør fungere veldig bra for våre kunder.

-Det er et stort system som skal serve vårt vanlige billettsalg på nett og i Arena, i tillegg skal det også fungere som billettportal får våre sponsorer og øvrige samarbeidspartnere. Det kommer et helt nytt salkart opp når man skal bestille billetter. Jeg anbefaler alle å bruke litt tid på å titte på det når det foreligger, slik at man unngår misforståelser når man bestiller sitt sete.

-Vi vil legge ut alle kampene som er klare til salg så fort dette er på plass, også våre hjemmekamper i Champions Legaue. Der venter vi på å få bekreftet datoene og klokkeslettene. Det som er klart er at vi møter Podravka i første kamp lørdag 5. oktober kl.19:30. De øvrige kampene håper vi å få avklart i løpet av en uke. Akkurat der er det ikke vi som bestemmer alt, avslutter Tor Odvar.

Billettpriser 2013/2014

Champions League
Voksen kr 130,00
Honnør kr 80,00
Barn u/16 år kr 50,00
Postenligaen
Voksen kr 90,00
Honnør kr 60,00
Barn u/ 16 år kr 40,00
Sesongkort
Voksen kr 1 200,00
Honnør kr 800,00
Barn u/16 år kr 400,00

 

Dersom du vil kjøpe sesongkort til våre kamper eller fornye plassen fra forrige sesong sender du en e-post til norma@larvikhk.no eller ringer 33138230- innvalg billetter.Som sesongkortholder får du med 11 seriekamper i Postenligaen, 3 kamper i gruppespillet i Champions League, Cupen- hjemmekampene Larvik blir tildelt (nytt av året) og Larviks hjemmekamper i Posteligaens sluttspill.
I tillegg får man forkjøpsrett på sitt sete til Larviks hjemmekamper (3) i en evt. hovedrunde i Champions League i februar/mars
.