Billettsalget til Larvik-Fredrikstad er åpnet – Larvik

Billettsalget til Larvik-Fredrikstad er åpnet

Nå kan du endelig kjøpe billetter til sesongens første hjemmekamp i Arena Larvik. Onsdag 11. september kommer Fredrikstad på besøk med kampstart klokken 1900. Billettene kjøper du via vår nye billettportal- direkte link til det finner du inne på saken.

Her er en liten hurtigguide:

Når du kommer inn på siden velger du den aktuelle kampen du skal kjøpe billetter til. Det finner du på venstre side av skjermen.

I neste skjermbilde ser du tre faner. Fanen Start viser salkartet i Arena Larvik og i det hvilke felt som er åpne for salg. Til den første kampen er det feltene A, B, C, D, I, L.
Under fanen Priser ser du hva billettprisene for de forskjellige kategoriene og type kamp.
Siste fane heter Veiledning. Den anbefaler vi alle å lese igjennom.

Når det er gjort velger du fanen Finn plass(er). Der velger du først hvilket felt du skal kjøpe billett(er) til. Det du skal huske nå er at Rad 1 er nærmest det blå feltet du ser over den seksjonen du har valgt.
Trykk på de setene du vil sitte på og trykk på Oppdater reservasjon. Deretter velger du fanen Min bestilling. Der velger du rett priskategori. Deretter trykker du på Oppdater og etter det Legg til i handlekurven.

Nå det er gjort velger du fanene som heter Kunde- legg inn opplysningene dine i skjemaet som kommer frem på skjermen. Når det er gjort trykker du på V-tegnet du ser oppe eller nede til høyre i skjemaet.

Velg så fanen Avslutt og trykk på linken til betaling. Et nytt vindu kommer frem når det gjøres.

Du betaler med kredittkort eller via din PayPal-konto.

Du har 10 minutter på deg til å gjennomføre bestillingen.

NB: Kampbilletter kjøpt i kasse eller over telefon koster 10,- kr mer pr billett.

Larvik-Fredrikstad, Postenligaen, onsdag 11. september kl.19:00 i Arena Larvik