Champions League 2013/2014 – Larvik

Champions League 2013/2014

Lørdag 5. oktober starter gruppespillet i Champions League og Larvik åpner med hjemmekamp mot Podravka samme dag kl.1930. Så langt er det kun den første runden som er bekreftet av det EHF. Førstkommende søndag blir det klart hvilket som blir det fjerde laget i Larviks gruppe. Billettsalget til våre hjemmekamper starter i løpet av den kommende uken.

Kvalifiseringshelg

Denne helgen spilles kvalifiseringsturneringen som vil gi oss svaret på hvilke lag som tar de siste plassene i gruppespillet. Forrige helg tyvstartet dette i Trondheim hvor HC Leipzig overvant Byåsen i kvalikfinalen og tok den siste plassen i Gruppe C sammen med Krim, Metz og Sävehof. For Larviks del kommer siste motstander fra kvalifiseringspuljen med Rostov, Vardar, Fleury og Jomi Salerno. Denne helgen samles disse lagene i Salerno i Italia til semifinaler og finale. Vardar fra Makedonia er den store favoritten til å nå gruppespillet. De møter italienske Jomi Salerno i den ene semifinalen og bør vinne den enkelt. I den andre semifinalen møtes russiske Rostov og franske Fleury Loiret. Den kampen er langt mer åpen. Vinneren møter Vardar i finalen på søndag, og det laget som trekker det lengste strået der blir Larviks fjerde motstander i gruppespillet.

Larviks hjemmekamper

Det som er klart er at Larviks starter med hjemmekamp lørdag 5. oktober kl.1930. Så langt er dette alt EHF har bekreftet vedr. spilleplanen. Larvik og TV2 er enige om at de to siste hjemmekampene også skal spilles på lørdager med start kl.1930, men dette har altså ikke EHF ennå bekreftet at er ok.

Larviks kamper i gruppespillet:

Lørdag   05.10.2013   kl.19:30   Larvik   Podravka   Arena Larvik
Lør/Søn 12.-13.10.2013 Kval.lag Larvik
Lør/Søn 19.-20.10.2013 Bera Bera Larvik San Sebastian
Lørdag   02.11.2013   kl.19:30   Larvik   Bera Bera   Arena Larvik
Søndag 09.11.2013 Podravka Larvik Koprivnica
Lørdag   16.11.2013   kl.19:30   Larvik   Kval.lag   Arena Larvik

NB!
Pr.dato er det kun Larvik-Podravka som er bekreftet av EHF. 

Billettsalg/informasjon:
Vi regner med at kampene blir bekreftet i løpet av meget kort tid, og i løpet av neste uke vil vi starte billettsalget til våre hjemmekamper
.