Fire har søkt Final Four – Larvik

Fire har søkt Final Four

Tidligere i år oppfordret EHF klubber, forbund og management byråer om å søke om å få arrangere det første Champions League Final Four-stevnet for kvinner. Fire søknader vurderes og Final Four vil kun bli gjennomført i mai 2014 dersom noen av søknadene innfrir EHFs krav til konseptet.

Final Four for kvinner var egentlig tenkt innført fra sesongen 14/15. Det ble allikevel sendt ut et dokument med tøffe krav til eventuelle arrangører tidligere i år. Nå har EHF mottatt fire søknader hvorav tre er fra Ungarn og en fra slovenske Krim Ljubljana.

Søker Arena By Kapasitet
SportConcept (HUN) Papp László Sportaréna Budapest

9,100

Hungarofest (HUN) with HUN Federation Papp László Sportaréna Budapest

9,100

Nexus Communications (HUN) Papp László Sportaréna Budapest

9,100

RK Krim (SLO) Center Stožice Ljubljana

12,500

EHF og EHF Marketing skal nå studere de forskjellige konseptene nøye og Final Four vil ikke bli arrangert dersom kravene til det organisatoriske og  økonomi ikke innfris.