Larvik Håndballklubb på ny arena! – Larvik

Larvik Håndballklubb på ny arena!

Gjennom sommeren har VitaeLabs reklamefilm for VitaePro, «Det funker for meg!», vært å se på TV skjermen. Når blir den snart å se i en ny versjon – med håndballjenter og trenere fra Larvik.

Larviks håndballstjerner er alle vant med å yte på maks på håndballbanen, men denne gangen får de altså en utfordring på en helt annen arena. De må fortsatt prestere på toppnivå, men nå uten ball. Tirsdag 24. september skal det filmes i Arena Larvik. Det blir musikk, dans, høye spark, flotte jenter, dresskledde menn og en trøtt og sliten fyr.

Ryktene forteller at det er klubbens to trenere Ole Gustav Gjekstad og Tor Odvar Moen som kommer til å få kjørt seg hardest tirsdag, og sistnevnte mener å vite hvilken rolle han blir tildelt i morgen.

-Jeg kan umulig ende opp som noe annet enn trøtt og sliten…

Antagelig har noen og enhver doblet dosen før denne dagen…

Funker for oss!

Filmen i sin originalversjon sees her – følg med for Larvik Håndballklubb-versjonen!

http://www.youtube.com/watch?v=Nlb0ar8sxUU