Tangerte rekord i Bergen – Larvik

Tangerte rekord i Bergen

Larvik gikk som ventet enkelt videre til 4. runde i Cupen onsdag kveld. Andredivisjonslaget Fyllingen måtte finne seg i å havne på en eksklusiv statistikkliste hos Larvik HK da tavlen i hallen viste 11-53 ved kampslutt.

Larvik tangerte nemlig sin interne rekord når det gjelder seiersdifferanse i en Cup-kamp (NM), som lyder på 42 mål. I 2007 var det Ull/Kisa som fikk æren av å være motstander når Larvik vant 57-15 i 3. runde.

Larvik klemte til fra start og ledet 10-0 etter drøye 7. minutter. Ved halvtid ledet Larvik 25-4 etter en omgang med mye fint spill, uten tekniske feil.

Larvik fortatte kjøret i andre omgang og ga seg ikke før det stod 53-11 på tavla.