Starten på en viktig uke – Larvik

Starten på en viktig uke

Normalt vil man vel si at en uke starter på mandag, men for Larvik HK er denne søndagen med kamp mot Glassverket i Drammenshallen starten på en meget viktig uke og periode.

I kveld er det bortekamp mot friske Glassverket i Drammenshallen, på onsdag kommer Vipers Kristiansand på besøk til Arena Larvik, og på lørdag er det klart for sesongens første Champions League kamp mot Podravka Vegeta- også det i Arena Larvik. I tillegg til disse kampene skal det spilles ytterligere 4 kamper før vi runder 20. oktober. Det b

Første stopp på veien er kamp mot Glassverket i Drammenshallen i kveld. Glassverket var forrige sesongs største positive overraskelse, og selv om Jeanett Kristiansen og Alma Hasanic i kveld står på motsatt banehalvdel, har laget en spennende tropp på papiret og ambisjoner om å gjøre det bedre enn i forrige sesong.

Så langt står laget med 1 poeng på to kamper etter å ha startet med uavgjort 22-22 mot Stabæk på hjemmebane og et forsmedelig ettmåls tap mot Storhamar på bortebane.

Larvik på sin side har vært feilfrie i de to første rundene og slått henholdsvis Levanger og Fredrikstad med 20 og 22 mål.

Larvik har fortsatt litt fravær i troppen og reiser til Drammen med 12 spillere. Her er dagens tropp:

Alma Hasanic, Jeanett Kristiansen, Isabel Blanco, Karoline Dyhre Breivang, Nora Mørk, Gro Hammerseng-Edin, Linn-Kristin Riegelhuth Koren, Vilde Johansen, Linn Jørum Sulland, Tine Stange, Thea Mørk og Sofie Heide Lund.

Kmapen ser du på TV2 Sumo fra klokken 1800.

 HUSK!
Larvik- Vipers Kristiansand, Postenligaen, onsdag 2. oktober kl.1900 i Arena Larvik.

Larvik- HC Podravka Vegeta, Champions League, lørdag 5. oktober kl.1930 i Arena Larvik.