Come back for Tine K – Larvik

Come back for Tine K

Når Larvik tar imot Vipers til kamp i Postenligaen i kveld vil Larviks lagoppstilling inneholde et navn vi ikke har sett der på en stund- Tine Rustad Kristiansen. Et snaut år har gått siden hun spilte sin siste kamp i den hvite drakta. I tillegg befinner både Anja Hammerseng-Edin og Lise Løke seg på «kortet» til kveldens kamp. Sistnevnte får dermed sin offisielle debut for klubben mot Vipers.

Siden den gang har Tine blitt mamma til lille Theo og fått orden på en kranglete akillessene. Nå gleder hun seg over å være tilbake blant sine lagvenninner til kamp.

-Det er veldig moro å være tilbake og jeg gleder meg til å spille kamp igjen. Tida etter fødselen har jo på mange måter gått fort i en ny hverdag, men for noen få måneder siden var nok tanken på håndballspill noe fjern, også er man plutselig tilbake på banen med den gode følelsen av at dette er noe av det artigste jeg vet om!

Før Tine ble gravid ble det gjennomført et inngrep i en av akillessenene hennes. Hun forsøkte seg i noen kamper sist høst, men den var nok ikke helt der den skulle være på det tidspunktet. Nå ser det annerledes ut.

-Akillessenen er helt fin igjen, den kjenner jeg ingen ting til, den hadde nok godt av den lange pausen som graviditeten medførte, avslutter Tine.

Hos Larvik er det flere som vender tilbake på banen etter noe kortere fravær. Anja Hammerseng-Edin har tatt det litt med ro etter landslagssamlingen i Tsjekkia, men stiller til start i kveld.

Det samme gjør Lise Løke som fikk sin debut i offisielle kamper for Larvik utsatt på grunn av en smell i skulderen noen dager før seriestart.

Husk!

Larvik-Vipers, Postenligaen, onsdag 2. oktober kl.1900 i Arena Larvik

Larvik-HC Podravka Vegeta, Champions League, lørdag 5. oktober kl.1930 i Arena Larvik