To klare favoritter i gruppen – Larvik

To klare favoritter i gruppen

Podravkas nye trener Goran Mrden stiller med den yngste troppen i Champions League med en gjennomsnittsalder på 22 år. Før turneringen starter utpeker han to klare favoritter i gruppen. En av de er første motstander Larvik Håndballklubb, som han også holder som en av favorittene til å gå til topps i turneringen når den avsluttes i mai måned.

-I vår gruppe har vi etter min mening to av favorittene til å vinne hele Champions League i Larvik og Vardar. De to lagene er klare favoritter til å ta plassene i Hovedrunden etter nyttår. Bera Bera er også et godt lag og kan sammen med oss muligens stå for en overraskelse eller to.

-Alle kamper i gruppen vil bli tøffe men også veldig interessante for oss. Målsetningen vår er å bli nummer tre bak Larvik og Vardar, slik at vi kan fortsette i Cupvinnercupen på nyåret.

Goran Mrden har laget sin egen lille rangering av de fem største favorittene til å gå til topps i Champions League denne sesongen.

-Jeg rangerer lagene i følgende orden før turneringsstart; 1. Györ 2. Krim 3. Larvik 4. Vardar 5. Buducnost- alle lagene har veldig mange gode spillere med mye erfaring fra Champions League. Jeg tror vi finner vinneren blant et av disse lagene.

Kilde: ehfcl.com

Larvik-HC Podravka Vegeta, lørdag 5. oktober kl.19:30 i Arena Larvik