Lene med flott come back – Larvik

Lene med flott come back

Lene Rantala var tilbake mellom stengene i kveldens cupkamp mot Fredrikstad, og den omgangen hun stod lover godt for perioden som kommer. Kampen endte 41-19 og sender Larvik til kvartfinalen i Cupen.

Det har vært en lang ventetid for en spiller som omtrent aldri har vært skadet i løpet av sin karriere. Lene selv var strålende fornøyd med tilstanden etter endt kamp.

-Åh, det var deilig å være tilbake, smiler Lene Rantala etter kampen. Det gikk fint, men som alltid synes jeg at jeg skulle tatt et par langskudd ekstra. Jeg kommer inn bak et veldig bra forsvar, det er med på å gjøre det lettere. Jeg kjente ingenting til skaden.

-Dagens høydepunkt var at Lene var tilbake og står godt i tillegg, ellers er det bra innsats i det vi gjør, forteller Ole Gustav Gjekstad. I andre omgang leverte vi også mange gode kombinasjoner i angrepsspillet. Jeg er godt fornøyd med laget i dag.

Thea Mørk ble Larviks toppscorer med syv mål. Hun ble også kåret til sitt lags beste spiller av en jury i Kongstenhallen.

Onsdag setter Larvik kursen mot Skopje. Fredag er WHC Vardar motstander i den andre kampen i gruppespillet i Champions League.